ŽUPANIJSKO STRUČNO VIJEĆE I KVALIFIKACIJE ZA ACCORDION OLYMPICS OVE GODINE U DARUVARU!

NOVOST!
Županijsko stručno vijeće (u suradnji s AZOO) i kvalifikacije za Accordion Olympics (Slovenija) ove godine u Daruvaru!

Dragi kolege,
najavljujemo vam da 7. hrvatsko natjecanje za harmoniku u Daruvaru 2016. godine omogućuje i kvalifikacije za nastup na novom svjetskom natjecanju “Accordion Olympics” (AO), koje će se održati u Novom Mestu, u Sloveniji od 11.-17.07.2016. godine.

Na natjecanju u Daruvaru će prisustvovati predstavnik organizatora natjecanja Accordion Olympics. Predstavnik će nakon obavljenog rada stručnog žirija daruvarskog natjecanja odrediti bodovni prag koji će natjecateljima omogućiti nastup na tom natjecanju (uz ispunjenje uvjeta iz pravilnika natjecanja Accordion Olympics). Gostujući predstavnik ne utječe na odluke žirija 7. hrvatskog natjecanja za harmoniku koji je imenovan od strane Povjerenstva za provedbu našeg natjecanja.

Pravilnik natjecanja možete pogledati na web stranici https://accordion-olympics.org/. Natjecanje u Daruvaru je jedino natjecanje u Hrvatskoj koje natjecateljima omogućuje kvalificiranje na Accordion Olympics u kategorijama klavirske i kromatske harmonike.

Na prijavnici za 7. hrvatsko natjecanje za harmoniku u Daruvaru, nalazit će se mogućnost prijave za Accordion Olympics jednostavnim klikom na odabir te mogućnosti.

Također, u petak, 13.05.2016. u 17:00 sati, u Daruvarskim toplicama – hotel “Termal” (dvorana na 1. katu) Julijev park 1, 43500 Daruvar, nakon prvog dijela natjecanja u Daruvaru, održat će se i Županijsko stručno vijeće za harmoniku (u suradnji s AZOO – Agencijom za odgoj i obrazovanje), nakon kojega najavljujemo i koncert Mije Ćojbašić u 20:00 sati u dvorcu grofa Jankovića, Ivana Gundulića 1, 43500 Daruvar. Više detalja o stručnom vijeću uskoro.

Veselimo se vašem dolasku!