ZAHAVALA SVIM SUDIONICIMA 6. HRVATSKOG NATJECANJA ZA HARMONIKU U DARUVARU

Još jednom bi se htjeli zahvaliti SVIMA koji su sudjelovali na 6. hrvatskom natjecanju za harmoniku, koje se održavalo u Daruvaru 22. i 23.05.2015. 🙂

Veliko hvala pokroviteljima – glavnom pokrovitelju, tvrtci Armando Bugari, ali i ostalim, ne manje bitnim pokroviteljima, koji su sudjelovali u realizaciji ovogodišnjeg natjecanja – Etidi Music Shopu, Termalnom vodenom parku Aquae Balissae, hotelu Termal, udruzi Krug, Umjetničkoj školi Poreč i OKUD-u Istri.

Najveće hvala bi uputili svim natjecateljima i njihovim roditeljima, mentorima, ocjenjivačkom sudu te svima kolegama s kojima svake godine provodimo prekrasne trenutke u kojima se, iz godine u godine, osjeti sve bolja atmosfera u kojoj se nadamo da se osjećate ugodno i nekako “domaće”.
Cilj je ovog natjecanja upravo da se, uz natjecateljski dio, uz poticanje skladatelja iz Hrvatske da pišu za ovaj instrument (za koji domaće literature kronično nedostaje), nastavnici i učenici harmonike druže međusobno i dijele svoja iskustva, da nauče nešto novo, ali i opuste se, a s natjecanja odu puni energije i novih ideja.

Nadamo se da iz godine u godinu opravdavamo vaše povjerenje i činimo ovo natjecanje sve boljim.

Veliki pozdrav od ekipe Harmonikaškog Centra 🙂