“VOLIM, VOLIM, VOLIM!” 2016.

“Volim, volim, volim!” 2016 – revija mladih glazbenika
Utorak, 06.12.2016. u 20 sati
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana

Za glazbenike se često govori da su zanesenjaci, sanjari, svijet za sebe, da im je glazba sve. Odakle ta zaljubljenost u glazbu, posebno u klasičnu, mnogima neshvatljivu, tešku i zamršenu? Sami glazbenici otkrivaju nam na koncertu VOLIM, VOLIM, VOLIM!

Riječ je o već tradicionalnom koncertu Ciklusa Glazbene staze koji predstavlja istaknute mlade glazbenike. Glazbenici, osim što sviraju, progovaraju o djelima koja ih inspiriraju. Na taj način, uz izvođenje skladbi prema vlastitom izboru i iskrice svojih asocijacija i misli, uvode publiku u čarobni svijet klasične glazbe.

Do sada je u sklopu koncerata Volim, volim, volim! nastupilo preko stotinu izvođača što solistički, što u različitim komornim sastavima.

Na ovogodišnjem koncertu nastupit će:
Damjan Bučić, gitara
Maksimilijan Borić, mandolina i Kristina Senčić, klavir
Neno Atanasković, harmonika
Morana Pešutić, gitara i Ana Horvat, klarinet
Harmonikaški duo Ars
Gudački kvartet GU Elly Bašić
Kvartet harmonika Unique
Abdul-Aziz Hussein, klarinet
Ansambl Glazbene staze

Program: P. I. Čajkovski, A. Piazzolla, E. Sebastian, T. I. Borić, R. Calace, P. D. Thomas, S. L. Weiss, F. Schubert, F. Rebay, A. Vivaldi
Više o koncertu pročitajte na www.glazbenestaze.com i www.lisinski.hr.

Organizator: Udruga Moj svijet
Pokrovitelj: Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport
Cijena ulaznice: 40 kn.
50% popusta imaju učenici, studenti i umirovljenici
On line prodaja ulaznica
Za studente Muzičke akademije izdvojeno je 20 pojedinačnih besplatnih karata – svoju ulaznicu rezervirajte e-mailom na glazbenestaze@mojsvijet.hr
Ulaznice se prodaju na blagajni KD Vatroslava Lisinskog radnim danom od 10 do 20 sati, subotom od 9 do 14 sati, a na dan predstave dva sata prije početka.
Putem internet stranice www.lisinski.hr, moguća je individualna rezervacija mjesta, kao i kupovina ulaznica on-line plaćanjem.

"VOLIM, VOLIM, VOLIM!" 2016. "VOLIM, VOLIM, VOLIM!" 2016.