PUTOVANJE U CASTELFIDARDO

Castelfidardo

Dragi prijatelji,

Na temelju Vaših prijava za putovanje u Castelfidardo od 21. do 25. rujna 2016. godine, odlučili smo se za ponudu hotela Bergantino (http://www.brigantinohotel.it/) u mjestu Porto Recanati, otprilike 15 minuta vožnje od Castelfidarda. Hotel ima tri zvjezdice, na samoj je obali mora s pješčanom plažom, bazenom i restoranom. Postoji više opcija što se tiče cijene smještaja:

1. noćenje s doručkom – 28EUR po osobi
2. noćenje s polupansionom (doručkom i večerom te uključenim pićem) – 41EUR po osobi
3. doplata za jednokrevetnu sobu – 10EUR (u slučaju da više od 15% ljudi u grupi želi jednokrevetnu sobu, ova doplata iznosi 15EUR).

Dnevni program je zamišljen tako da bi nakon doručka svi kretali autobusom u Castelfidardo gdje bi proveli dan te se vraćali navečer na večeru (ukoliko se ne dogovorimo drugačije, naravno).

Vjerujemo da sad možete dobiti bolju sliku o tome želite li nam se pridružiti na izletu, pa Vas molimo da nas što prije obavijestite koji biste aranžman uzeli, a najkasnije do 8. kolovoza 2016. godine. Na temelju tog broja, složit ćemo konačne rute putovanja i dobiti točne cijene prijevoza te time i konačni aranžman.

P.S.: Ažuriran program događanja u danima natjecanja možete pronaći na linku http://www.pifcastelfidardo.it/programma/.

Lijep pozdrav svima i nadamo se da uživate u ljetnim prazničnim vrućinama,
ekipa Harmonikaškog Centra.