PUTOVANJE U CASTELFIDARDO / NOVO! ZADNJE PRIJAVE DO 05.09.2016.!

Poštovane kolege, učenici, roditelji, prijatelji,

u prilogu pogledajte kompletnu ponudu putovanja u Castelfidardo od 21. do 25. rujna 2016. agencije „Put putujem“ iz Zagreba. Planirani polazak je u 8 sati ujutro s autobusnog kolodvora Zagreb (ukrcaj ostalog, drugog dijela putnika što stoji u ponudi, umjesto Vrata Jadrana prema popisu putnika može biti i na zgodnijem mjestu što ćemo Vas još u ponedjeljak obavijestiti), a povratak u nedjelju u dopodnevnim / popodnevnim satima zavisno od rezultata te jutarnje kategorije natjecanja u kojoj se natječu naši učenici.

Smještaj je rezerviran u hotelu Cristoforo Colombo 4* zvjezdice, a navedene cijene su na bazi noćenja s doručkom, jer su aranžmani koji uključuju doplatu za obrok u vidu polupansiona vrlo visoki, preko 20 eura. Kolege koji su bili na natjecanju, preporučaju tople obroke u Castelfidardu koji se nađu po cijeni od nekih 6 eura, a pojesti se može i u pizzeriji – restoranu hotela. Više na: http://www.cristoforo-colombo.com/

Posjet tvornici „Armando Bugari“ u petak ujutro nakon doručka uključuje i štimanje instrumenata. Štimanje novijih harmonika istoimene tvrtke se ne naplaćuju. U planu je i izlet u poznato talijansko svetište i gradić Loreto kao i odlazak na obližnju plažu za sve zainteresirane.

Najkasnije do 5.9., ponedjeljka, do 14:00 sati, molili bi da rezervirate tj. potvrdite svoju rezervaciju aranžmana (info@harmonikaski-centar.hr), kako bi kompletni popis mogli predati agenciji nakon kojega ćete imati još koji dan vremena do uplate aranžmana na račun agencije.

Prijava mora sadržavati slijedeće:
1. IME I PREZIME TE ADRESU
2. DATUM ROĐENJA I BROJ MOBITELA
3. VRSTA SOBE (jednokrevetna, dvokrevetna, trokrevetna, četverokrevetna)

*Maloljetnici trebaju ovjeriti papir kod javnog bilježnika s roditeljima ako ne putuju s njima pa se papir proslijedi nastavniku tj. punoljetnoj osobi kojoj dopuštaju da zbog odlaska u Castelfidardo zbog natjecanja s njima dijete prijeđe granicu bez roditelja. Preko granice se može i s osobnom iskaznicom.
U prilogu Vam je i trenutni popis putnika, ima još mjesta!

Više o programu natjecanja: http://www.pifcastelfidardo.it/pif2015-events-evenings/…

Za dodatne informacije u vezi ponude putovanja, slobodno se obratite agenciji, a za sve ostalo na broj 091/536 0984, Saša Bastalec.

Srdačan pozdrav!

TRENUTNI POPIS PUTNIKA:

VIROVITICA (3)
1. BEATRICA ŠUŠAK
2. MAJA RAJNOVIĆ – štimanje harmonike
3. MIRA PAVLOVIĆ

SLAVONSKI BROD (2)
4. ANITA KRAJNOVIĆ
5. MARIJAN BELOVIĆ

POŽEGA (3) – trokrevetna ili 2+1
6. BRANKICA VRBA
7. ROBERT VRBA
8. KRISTINKA VRBA

KUTINA (1)
9. JOSIPA VUKELIĆ – štimanje harmonike

VARAŽDIN (1)
10. SAŠA BASTALEC

ČAKOVEC (1)
11. IDA NOVAK

NOVI MAROF (3)
12. BRANKICA GEČEK
————————
13. BORNA ŠESTAK – dvorkevetna
14. ANDREJA ŠESTAK

ZAGREB (3)
15. ANAMARIJA NERAD
16. LUKA VUKOVIĆ
17. IVICA IVANOVIĆ

RIJEKA (2)
18. DIEGO VITASOVIĆ
19. SRĐANA ĐOKIĆ

PULA (1)
20. TATJANA LAJIĆ

POREČ (7) – 3 dvokrevetne (2 trokrevetne)
21. ANA ŠTERPIN ZAGORANSKI
22. PAOLO PERUŠKO (s nekim)
23. VILIJANA ŠUGAR
24. ANAMARIJA LOVREČIĆ
25. TAMARA IGNJATOVIĆ
———————–
26. KIARA JANKO
27. ANTONELA GLAVIĆ

PUTOVANJE U CASTELFIDARDO / NOVO! ZADNJE PRIJAVE DO 05.09.2016.! PUTOVANJE U CASTELFIDARDO / NOVO! ZADNJE PRIJAVE DO 05.09.2016.!