“JEŽEVA KUĆICA” U DARUVARU, U SKLOPU 7. HRVATSKOG NATJECANJA ZA HARMONIKU

I ove godine imamo novosti na našem natjecanju, a jedna od njih je ta što po prvi put imamo jednu glazbeno-plesnu predstavu u programu grin emotikon

“Ježeva kućica” je zajedničko djelo učitelja i učenika Umjetničke škole iz Poreča te njihove redateljice Andreje Široki. Kroz priču “Ježeva kućica”, učenici i učitelji pokretom, plesom, sviranjem i glasom prikazat će da je temeljna vrijednost od koje sve počinje i u kojoj sve završava – naš dom!

Učenici plesnog odjela Umjetničke škole Poreč, istražujući teme kao što su prostorne akcije, izražajne akcije ili pak brzina i intenzitet izvođenja, dočaravaju likove i karakter koji simbolizira određenu životinju.

Glazba u izvedbi učitelja i učenika glazbene škole je također odabrana prema osobinama lika i izvodi se uživo te prati uvijek isti lik životinje. Svi sudionici predstave likovi su iz priče “Ježeva kućica” koja je smještena u snježnoj šumi dočaranoj idiličnom scenografijom i kostimima.

Više možete vidjeti i na traileru za predstavu: https://vimeo.com/162833766.

"JEŽEVA KUĆICA" U DARUVARU, U SKLOPU 7. HRVATSKOG NATJECANJA ZA HARMONIKU"JEŽEVA KUĆICA" U DARUVARU, U SKLOPU 7. HRVATSKOG NATJECANJA ZA HARMONIKU "JEŽEVA KUĆICA" U DARUVARU, U SKLOPU 7. HRVATSKOG NATJECANJA ZA HARMONIKU