ACCORDION GAMES – HARMONIKAŠKE IGRE 2018.

 

ACCORDION GAMES – HARMONIKAŠKE IGRE 2018.

9. hrvatsko natjecanje za harmoniku u Daruvaru 2018. godine omogućuje kvalifikacije za nastup na HARMONIKAŠKIM IGRAMA (ACCORDION GAMES), koje će se održati u mjestu Dolenjske Toplice, u Sloveniji, od 05. – 08.07.2018. godine.
Natjecanje u Daruvaru je jedino natjecanje u Hrvatskoj koje natjecateljima omogućuje kvalificiranje na Harmonikaške igre u disciplinama klavirske i kromatske harmonike. Mogućnost prijave na Harmonikaške igre 2018 dobit će 50% najboljih harmonikaša u svakoj pojedinačnoj dobnoj kategoriji. Natjecatelji koji će se moći prijaviti na Harmonikaške igre na natjecanju u Daruvaru primit će i certifikat.

HARMONIKAŠKE IGRE dodjeljuju svim natjecateljima koji će sudjelovati na tom udruženom svjetskom natjecanju iznimne nagrade. Pored zlatnih, srebrnih i brončanih medalja koje se dodjeljuju svim natjecateljima na osnovu osvojenih bodova, Harmonikaške igre dodjeljuju i pehare, plakete, novčane nagrade te posebne i jedinstvene pehare za dječjeg, omladinskog te apsolutnog Prvaka harmonike.

Pravila, prijave, nagrade i sve ostale informacije možete pogledati na web stranici https://accordion-games.com.

Ako želite sudjelovati u kvalifikacijama, dovoljno je na našoj online prijavnici označiti u kvadratiću kraj izjave “Želim sudjelovati u kvalifikacijama za Accordion games 2018. (Slovenija)” DA ili NE.